Umelé orchidey ako dlhotrvajúce a bezstarostné dekorácie do interiéru.

 

      Umelé orchidey sú skvelým bytovým doplnkom, pretože vnášajú do interiéru krásu a eleganciu živých orchideí bez akejkoľvek potreby starostlivosti o ne. Túto výhodu oceníte hlavne v letnom období v čase výletov a dovoleniek, kedy po návrate domov nájdete svieže a kvitnúce kvety. 

ruzova-orchidea_1

Tu je pár tipov ako použiť umelé orchidey v rôznych častiach interiéru, aby ste vytvorili príjemný domov:

Obývacia izba

      Umelé orchidey nadekorované v keramických črepníkoch alebo vázach skvele ukážu na konferenčnom stolíku, príručnom stolíku, komode, a taktiež na poličke.

     Väčšie umelé orchidey nadekorované vo vysokých vázach môžu byť umiestnené na zemi v rohoch miestnosti, čím vytvoríte vertikálny dekoračný prvok. 

                                 orchidea-na-zemi      siva-orchidea-v-sivej-vaze

Spálňa

     Malé dekorácie z umelých orchideí na nočných stolíkoch dodajú elegantný vzhľad a vytvoria romantickú atmosféru vo vašej spálni. Taktiež môžu byť umiestnené v rohu miestností ako dominantný dekoračný prvok.

Jedáleň

    Tieto luxusné umelé orchidey umiestnite na jedálenský stôl, kde vynikne ich krása a zaručene budú pútať pozornosť domácich i hostí.

Vstupná chodba a schodisko

   Umelé orchidey môžete nadekorovať na konzolový stolík, vďaka čomu dodajú miestností luxus a eleganciu, a hostia budú ich krásou očarení. Vysoké dekorácie vo vázach umiestnite po bokoch konzolového stolíka. 

                                                                    umela-orchiea-vzrkadlovej-mise

  Vysokými orchideami skvelo vyplníte aj prázdny priestor na schodisku.

 Umelé orchidey sú jedinečným a nádherným doplnkom, ktorý zaručene skrášli každý priestor v klasickom i modernom interiéri.